Marijn Corne

About Marijn

Sinds ik fotografeer zie ik werkelijk overal schoonheid.

Waarvoor ik sta als fotograaf

MARIJN CORNE

Iemand vroeg me ooit waarom ik bijna geen reisfoto’s meer nam sinds ik fotografielessen volgde. Een goede vraag waar ik zelf eventjes moest over nadenken. Het antwoord verbaasde mezelf.

Sinds ik fotografielessen volgde, zag ik immers terug schoonheid op plekken die ik vroeger geen blik waardig gunde. Elk streepje licht op een betonnen muur en elk veld vol onkruid veranderden voor mij plots in mogelijke locatie voor een fotoshoot. Een fantastische outfit, het mooie design van een product, de liefde tussen familie, een goed draaiend team, mensen met een krachtige kaaklijn, littekens, sproetjes,… overal zag ik schoonheid! Echte authentieke schoonheid. Geen toeristisch plaatje waar mensen geforceerd naar een camera lachen.

Dus hier zijn we dan. Mijn aanpak. Mijn visie:
ik fotografeer je mooiste lach, maar ook je krullende neus als je aan het schateren bent. Ik fotografeer het fantastische zandkasteel dat je gezin bouwde op het strand, maar ook het moment waarop je vloekend het zand uit je kindjes mond haalt als ze dachten dat de zandtaarten echt eetbaar waren. Ik fotografeer je lekkerste gerecht dat perfect gedresseerd is, maar ook je moppentappend personeel in de keuken. Ik leg je serieuze en sexy modellenblik vast, maar ook het moment dat je vergeet te poseren. Ik fotografeer het perfecte interieur maar ook dat ene stukje speelgoed dat je vergat op te ruimen. Ik vereeuwig de bruid in de perfecte jurk, maar ook het moment ervoor toen de mama nog wanhopig de wijnvlek op de trouwjurk probeerde uit te wassen.

Spreekt dit alles je wel aan? Super! Laten we samen zitten en er iets moois van maken. Twijfel je nog, lees gerust nog meer over mijn aanpak bij FAQ of laat mij je persoonlijk overtuigen bij een glaasje.

;)

Contact opnemen

Testimonials

Ik heb de liefste klanten, echt waar…

Professioneel, geduld en oog voor detail!

Margot & Jan

Marijn leerden we kennen als fotografe op het huwelijk van goede vrienden. We waren toen in blijde verwachting van onze Marion. Meteen waren we overtuigd van haar professionele aanpak, geduld en oog voor detail! Marijn was de geknipte persoon om de eerste kiekjes van onze kersverse dochter te maken. Zooo tevreden van het resultaat! Enkele maanden later was Marijn opnieuw onze fotografe op het doopsel. Top!

In de toekomst gaan we zeker nog beroep doen op Marijn voor het vastleggen van nieuwe mijlpalen in het leven van onze dochter!

Wauw, prachtige foto's

Maaike & Dries

Waaaaaaw!! Wat zijn de foto's PRACHTIG!!! Foto's zijn blijvende herinneringen! Al werkte ons kleinste sprotje niet altijd even goed mee, wat een mooie beelden! Ik werd er zelf emotioneel van! Jij hebt mijn gezin, mijn grote liefdes vastgelegd op deze prachtige beelden! Het was een heel aangename samenwerking! En wees gerust.. Van ons zal je nog horen!

Groetjes van een heel tevreden gezin!

Chapeau!

We konden volledig onszelf zijn!

Evelyn, Bram en Renée

Via deze weg wilden wij jou nog eens extra bedanken voor de Ongelooflijke fotoshoot van onze kleine Renée. De intentie was om wat mooie herinneringen te maken met haar toen ze 1 maand was, maar de shoot werd meer dan dat. Er ging een zeer gezellige nostalgische sfeer, waardoor de shoot niet alleen zeer aangenaam en gemakkelijk verliep, maar we ook nog eens volledig onszelf konden zijn en het uiteindelijk een zeer leuke, grappige dag werd. Het eindresultaat heeft onze verwachtingen enorm overtroffen. Het zijn pareltjes van onze familie die we kunnen vereeuwigd hebben dankzij jou. We zullen later met veel trots aan Renée haar eerste foto album kunnen tonen en hebben super mooie herinneringen van de familie voor het leven. Dankjewel om erbij te zijn, de shoots zo leuk te maken en ons te verbluffen met het eindresultaat.

Geen gespeelde tafereeltjes

Sabine en Dries

Marijn maakt geen foto’s van mensen en dingen, maar van emoties, karakters, persoonlijkheden en sfeer. Je herbeleeft het moment meteen bij het bekijken van de foto’s. Ze zijn ontroerend, grappig, doordringend en echt. Geen gespeelde tafereeltjes, maar pure foto’s vol waarheid. Ik ben zo dankbaar voor de prachtige herinneringen die we dankzij haar kunnen blijven koesteren!

Verrassen met onverwachte kiekjes

Stijn en Elisa

Marijn kon al op twee gelegenheden ons geluk vastleggen. Zowel onze huwelijksfoto’s als een familyshoot vertrouwden we toe aan Corne Photography en daar hebben we nog geen enkel moment spijt van gehad. Haar meedenkend vermogen om uw idee op foto vast te leggen is erg sterk. Daarom voelt het aan alsof de resultaten steeds zijn zoals je ze had voorzien in uw hoofd. Daarnaast kan ze u nog steeds verrassen door tussendoor toffe, onverwachte kiekjes te maken. Dit zorgt voor leuke, naturelle foto’s bij oplevering.

Bedankt en tot de volgende shoot!

Zeer voornaam en luistert naar de wensen

Sophie en Jonas

Super fotografe, is zeer voornaam en luistert naar de wensen. Goede voorbereiding door een album op pinterest aan te maken. Daarin kun je al foto's plaatsen die je graag ziet. Zeer mooi resultaat. Dikke aanrader dus!

Spontane, vrolijke en ontzettend lieve fotografe

Emma

Een spontane ontmoeting en twee fotoshoots later kan ik niet anders dan een volle 5 sterren geven. Marijn is een spontane, vrolijke en ontzettend lieve fotografe bij wie je je meteen op je gemak voelt. Tel daar de prachtige foto's bij die ze maakt en je kunt alleen maar tevreden zijn over het resultaat. Highly recommended!

Een hart van goud

Heleen

Top fotografe met een hart van goud 😍

Foto's met hart en ziel

Pieter

Een absolute aanrader! Foto's met een hart en ziel.